Савовић напустио клупу Језера / - Дан
31/05/2021 u 18:49 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милија Савовић више није тренер Језера

Савовић истиче да је направљен велики успјех, почев од прве сезоне када се након успјеха у Другој лиги ушло у елитни ранг, кроз „бараж”, до друге године кад је језеро направило огроман успјех

Након двије успјешно проведене сезоне у Језеру, Милија Савовић од данас више није кормилар плавског прволигаша. Савовић истиче да је направљен велики успјех, почев од прве сезоне када се након успјеха у Другој лиги ушло у елитни ранг, кроз „бараж”, до друге године кад је језеро направило огроман успјех.

– Оно што смо планирали то смо и остварили. Остали смо прволигаши без „баража”. Успјех је то свих нас заједно. Биле су ове двије сезоне пуне успјеха и сад идем задовољан у нове изазове. Како народ каже, кад си на врхунцу треба се растати. Остаће ми Плав и Језеро у лијепом сјећању – казао је Савовић.

Он је додао да слиједи заслужен одмор, а онда пут у нове изазове.

Ову вијест потврдио је и „алгфа и омега” Језера Ервин Тошић, истакавши да не постоји ниједан разлог да се раскине сарадња, изузев договора са Савовићем.

– Рекао је да успјешне двије године желиио да заокружи са остварњем зацртаног циља са Језером. Сарађивали смо одлично двије године. Ми смо све што смо се договорили максимално испоштовали и памтићемо га по успјешној сарадњи и одличим резултатима. И сигурно и он нас – казао је Тошић.

Тошић је додао да неће журити и да ће наредних дана кренути у проналажење правог решења за мјесто шефа струке, како би се наредно првенство дочекало на најбољи могући начин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:32