Младен Милинковић / - Фото: ФК Будућност
06/07/2021 u 20:49 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милинковић: Биће тешко, али покушаћемо да направимо бољи резултат

и смо покушали у другом полувремену са измјенама и са промјеном система да дођемо до другог гола, који би нам дао неке реалније шансе, за реванш, али у фудбалу је све могуће, поручио је стратег плавих, Младен Милинковић

Након пораза у првом мечу у Хелсинкију, фудбалери Будућности не могу бити задовољни, али нада у пролаз и даље постоји, обзиром да је остало још 90. минута који ће бити одиграни у Подгорици.

Тренер црногорског шампиона Младен Милинковић истакао је да је Хелсинки сасвим заслужено славио у првом сусрету, али да и даље постоји нада да резултат може да буде другачији.

– Све честитке њиховим играчима. Не знам да ли је првих 12 минута утицало да не одиграмо ни после тога нешто нарочито, али свакако немогуће је направити нешто боље ако у првих 12 минута примиш три гола. Ми смо се надали да се неће поновити Лудогорец, од прошле године када смо врло брзо губили 2:0, па успјели да се вратимо у игру, али десило се и горе. Једноставно видјело се да су они у бољој форми, имају странце који очигледно праве велику разлику и ништа не може да се замјери тој побједи. Била је чиста, а могла је бити и убједљивија, да није Драгојевић у пар наврата реаговао. Ми смо покушали у другом полувремену са измјенама и са промјеном система да дођемо до другог гола, који би нам дао неке реалније шансе, за реванш, али у фудбалу је све могуће. Ако будемо видјели да су добри у транзицијама, као што су данас када су направили резултат, биће тешко, али у реваншу ћемо покушати, ако не да направимо бољи резултат, макар да поправимо утисак – поручио је Милинковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 03:00