Miljan Radović / Željko Šapurić
06/03/2024 u 14:36 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miljan Radović novi trener Sutjeske

Dragan Mijanović ostaje u klubu, a ubuduće će obavljati funkciju tim menadžera

Dragan Mijanović vodio je Sutjesku svega na četiri utakmice ovog proljeća - za novog trenera danas je imenovan Miljan Radović, objavio je klub sa stadiona kraj Bistrice.

Mijanović ostaje u klubu, a ubuduće će obavljati funkciju tim menadžera.

Sa Radovićem kojem će to biti drugi mandat i koji se na klupu Nikšićana vraća nakon tri godine stiže i njegov saradnik te nekadašnji golman reprezentacije Crne Gore Vukašin Poleksić.

- Neizvjesnost dosadašnjeg toka sezone u Meridianbet 1. CFL opredijelili su nas da dodatno ojačamo tim, a sve u želji postizanja rezultata koji prate renome FK Sutjeska. S tim u vezi donijeta je odluka da se na mjesto šefa stručnog štaba imenuje Miljan Radović. Miljan je prošao sve mlađe kategorije našeg kluba, a za seniorsku ekipu Plavih debitovao 1993. godine. U klubu je proveo sedam sezona, odigrao preko 250 utakmica i postigao preko 30 golova. Uvjereni smo da će dugogodišnji kapiten plavih, koji je kao šef stručnog štaba našu ekipu u sezoni 2020/2021 vodio do drugog mjesta u CFL, donijeti ogromno iskustvo i kvalitet u radu sa seniorskim ekipama. Nakon odlaska sa klupe Plavih vodio je ekipu Dečića i makedonski Voska Sport - objavljeno je na sajtu FK Sutjeska.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:04