Миљан Влаисављевић / - фото: М.Н.
15/02/2022 u 11:02 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Миљан Влаисављевић најављује успјешно прољеће Језера: И мојим головима до опстанка

У четвртак, у наставку Прве лиге Црне Горе Језеро игра против Дечића

Искусни Миљан Влаисављевић је играч од којег се овог прољећа очекује да постиже голове и да велики допринос опстанку без ,,баража'' у елитном рангу. Каже да су се одлично припремили и да сви једва чекају наставак првенства. У четвртак, у наставку Прве лиге Црне Горе Језеро игра против Дечића. Због снијега који је прекрио берански стадион највјероватније ће Плављани бити домаћини у Подгорици.

-Квалитетно смо радили, уз феноменалне услове за рад. Добро смо се припремили и улазимо спремни у првенствене окршаје. То су показале и припремне утакмице.Прије свега жеља нам је да већ против Дечића покажемо нашу снагу. Иако знамо да то неће бити нимало лако, јерр сматарм да су након Сутјеске и Будућности наша најбоља екипа.Реално су фаворити али ћемо ми дати све да извучемо позитиван резултат. То је за нас и освајање једног бода.Имамо бољи биланс у међусобним сусретима.

Влаисављевић додаје да су прва кола наставка од највећег значаја.И да ће свев дати да головима обрадује навијаче.

-Очекујем да стартујемо како треба и одрадимо све задатке који буду постављени пред нас. Екипа је иначе доста промијењена. Мислим да имамо јачу екипу у односу на јесен. Дошло је неколико играча, и очекујем да играмо пуно боље него јесенас. Очекујем да нашу игру испрате и добри резултати. За разлику од јесени, кад наше добре игре искрено адекватни резултати нијесу пратили.Знамо и да ће бити теже овог прољећа освајати бодове, јер су екипе изједначене, и свако сваког може да побиједи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:34