Miloš Milojević / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
21/04/2023 u 18:43 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milojević: Derbi bez publike nije derbi

Ne šaljemo dobru sliku u svijet - rekao je trener Crvene zvezde

Na odluku FSS da se predstojeći vječiti derbi igra bez prisustva navijača, reagovao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević. On je na konferenciji za novinare rekao da derbi bez navijača nije derbi.

-Po meni je to loše. Pamtim derbi na JNA sa praznim tribinama kad sam bio pomoćnik Dejana Stankovića i nikako mi se nije svidjelo. Uvijek sam za to da igramo fudbal zbog navijača i da se predstavimo u što boljem svijetlu. Derbi bez publike nije derbi, ne znam da li je to zvanična odluka, ali ne šaljemo dobru sliku u svijet. No, ima ljudi koji odlučuju o tome - rekao je Milojević.

Crvena zvezda će sjutra u utakmici 31. kola Superlige Srbije igrati protiv TSC-a iz Bačke Topole i u slučaju pobjede proslaviće novu šampionsku titulu.

-Uvijek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promjene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu. Rival će probati da pobijedi, kao i uvijek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gdje nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su. Ne mislim da će srljati, ali će pokušati da nas kazne i osvoje tri boda – istakao je strateg Crvene zvezde.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 01:11