Brnović na meču sa Sjevernom Makedonijom / -FOTO: FSCG
26/03/2024 u 15:07 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miloš Brnović: Presrećan sam zbog debija

Pokazali smo pravi pristup i odnos, to je mnogo važno i nadam se da će tako biti u budućnosti - rekao je vezista Budućnosti

Poslednjih pola sata meča između Crne Gore i Sjeverne Makedonije, u dresu sokola je odigrao Miloš Brnović. Vezista Budućnosti je upisao debi u našem najboljem timu, ispunio je sve ono što je selektor Robert Prosinečki tražio od njega i pokazao je da se na njega može računati,.

- Presrećan sam -  bile su prve riječi Brnovića nakon povratka iz Antalije. - O debiju za A reprezentaciju sanjao sam od malih nogu, to je cilj svakog ko se bavi fudbalom u Crnoj Gori. Veliku zahvalnost dugujem selektoru na ukazanoj šansi, nadam se da će u budućnosti biti još prilika. Radiću na tome da ponovo budem tu i da se izborim za veću minutažu.

Brnović je sa reprezentacijom proveo osam dana na pripremama u Antaliji, a o radu u A timu sa novim selektorom Robertom Prosinečkim je rekao:

-S obzirom na to da sam novi u reprezentaciji, mogu da kažem da je atmosfera bila sjajna. Pokušali smo da prihvatimo stvari koje je selektor tražio, da igramo napadački i imamo više loptu u nogama. Probali smo svakim treningom da to poboljšamo i nadam se da se na neki način vidjelo kroz ove dvije utakmice.

„Sokoli“ su u Antaliji odigrali dva susreta. Oba sz riješili u svoju korist, ali se mora istaći da je igra je u prvom meču sa Bjelorusijom bila mnogo bolja nego u duelu sa Sjevernom Makedonijom.

-U fudbalu se na kraju piše samo rezultat. U odnosu na prvi meč zamijenjeno je 10 igrača, a pet ili šest treninga nije dovoljno da se sve uigra. Pokazali smo pravi pristup i odnos, to je mnogo važno i nadam se da će tako biti u budućnosti, a da će se nivo igre podići – poručio je Miloš Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:48