Први пораз Будућости од почетка припрема / - фото: ФК Вождовац
23/06/2021 u 21:40 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Минималац „змајева”

Фудбалери Будућности поражени у првом мечу на припремама у Старој Пазови

Фудбалери Будућности поражени су минималним резултатом (0:1) од Вождовца у првој провјери на припремама у Старој Пазови.

Плаво-бијелима су пресудили повремени репрезентативци Црне Горе.

Како су пренијели из табора Подгоричана, голу „змајева” је претходио фаул над Владаном Аџићем и статична реакциjа Петра Грбића и другова, који су чекали да судиjа свира прекршаj.

У том 28. минуту је Никола Вуjновић jе центрирао из корнера, а Милош Миловић се поклонио на другоj стативи.

Будућност је прије примљеног гола покушала ударцима са дистанце Грбића и Василиjа Терзића, док jе Аџић у jедном моменту сjаjним блоком практично спасио сигуран погодак Београђана.

Након гола је Вождовац имао више лопту у посjеду, али jе Будућност била конкретниjа, приjетили су Терзић, Игор Ивановић и Лука Мирковић, да би сjаjну прилику пропустио Лазар Миjовић, послиjе акциjе Терзића и Грбића.

У првом минуту другог полувремена искусни везиста Вождовца, Милош Стоjчев jе погодио стативу.

Остатак меча jе протекао у ритму плавих, који никако ниjесу успиjевали да дођу до гола.

Покушавали су Миjовић у 55. минуту, главом, затим Анто Бабић у два наврата, Божовић jе покушао у 84. минуту да лобуjе голмана, да би Сава Милић шутирао поред стативе у самом финишу.

Вриjеме за игру jесте било тешко, али како нама, тако jе било Вождовцу. Нажалост, примили смо гол послиjе прекида из наше грешке и неозбиљности. Нисмо испоштовали распоред играча коjи смо вjежбали и на jутрошњем тренингу. Евидентан jе и даље умор код играча. Планирали смо да освjежавамо екипу за генералну пробу 26. јуна – пренио је званични клупски сајт Будућности изјаву Милинковића.

Шеф стручног штаба Будућности није био задвољан резултатом.

Могло је да буде и другачије. Противник jе у другом диjелу играо у млађем саставу, ми смо доминирали, играли испред гола, али ниjесмо успjели да риjешимо ниjедну ситуациjу. Има ствари у игри због коjих нисмо задовољни, jош можемо да се извлачимо на умор, али вjеруjем да ћемо да дођемо до свjежине – додао је Милинковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:58