Mladen Lambulić / Foto: FSCG
27/02/2023 u 15:45 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mladen Lambulić: Da upišemo prvu proljećnu pobjedu

U redovima nebeskoplavih izostaće Mamadu Mendi, koji je na meču u Bijelom Polju zadobio potres mozga

U dva proljećna kola u „Meridijanbet“ 1. CFL, fudbaleri Petrovca osvojili su samo jedan bod. Remizirali su nebeskoplavi protiv Budućnosti (1:1), a potom su u Bijelom Polju poraženi od Jedinstvo France (1:2). Samim tim, pred njima je imperativ pobjede u sjutrašnjem meču protiv Dečića, koji će od 18 sati igrati na stadionu „Mitar Mićo Goliš“. Naravno, Petrovčanima je pobjeda neophoda, kako bi ostali u trci za mjestom koje će voditi na međunarodnu scenu.

-Ušli smo u drugi dio sezone silno motivisani. Međutim, desilo se da smo na startu remizirali protiv Budućnosti, a onda je došao poraz u Bijelom Polju, gdje smo generalno gledano odigrali jednu lošu utakmicu. Pred nama je sada duel sa Dečićem, u kojem je sve moguće. Igramo protiv jedne dobre ekipe, koja dobro organizovana i koja ima pojedinačni kvalitet, možda i najbolji u ligi. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Budućnosti i vidio gdje možemo da ih ugrozimo, ali i gdje oni mogu nas. Očekujem dobru utakmicu, dva tima koja će biti silno motivisana kako bi stigla do prve pobjede. Bez obzira što ćemo igrati pred praznim tribinama, nadam se da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena i upisati prvu pobjedu ovog proljeća – rekao je Mladen Lambulić, šef stručnog štaba Petrovca.

Nebeskoplavi će duel sa Dečićem dočekati oslabljeni.

-Izostaće Mamadu Mendi, koji je na meču u Bijelom Polju zadobio potres mozga. Ostali igrači su spremni za duel sa Dečićem – dodao je Lambulić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 04:05