Стефан Мугоша / - Фото: ФСЦГ
09/06/2022 u 21:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мугоша: БиХ је квалитетна, али све зависи од нас

Нападач црногорске фудбалске репрезентације Стефан Мугоша постигао је гол против Румуније, потом је пропустио меч са Финском, а сада је спеман да води битку са одбраном Босне и Херцеговине

- Спремни смо. Показали смо да можемо да играмо, поготово пред нашим навиjачима, на нашем стадиону гдjе смо одиграли сjаjну утакмицу против Румуниjе. Било jе како jе било у Финскоj. Архивирали смо таj меч, извукли поуке и сада мислимо само на Босну и Херцеговину - рекао је Мугоша на јучерашњм брифингу са новинарима и додао: - Причали смо и анализирали претходни меч, али све jе то иза нас. У фудбалу постоjи данас и сjутра, оно што те чека. Пред нама jе нови меч од коjег очекуjемо доста. Тачније, улазимо са жељом да освојимо три бода.

Босна и Херцеговина је у првом колу ремизирала са Финском, а потом је побиједила Румунију. Мугоша је за сјутрашњег ривала имао само ријечи хвале.

- БиХ jе озбиљна екипа, имаjу квалитетне поjединце. Али, ми гледамо себе, доста тога зависи од нас. Исто као и прошлог пута када смо играли под Горицом. Уз велику подршку са трибина, можемо да остваримо жељени резултат.

Велика је вјероватноћа да ће "змајеви" у Подгорицу допутовати без свог капитена и најбољег играча Едина Џека, који се повриједио у дуелу са Румунијом.

- Сви знамо о каквом се играчу ради, а да ли ће бити у тиму – видjећемо. Он, као и остали играчи противничког тима имаjу наше поштовање, а Џеку приjе свега желим добро здравље. Ко буде спреман играће, а наш фокус jе наш тим.

Шта је по вама рецепт за побједу?

- Дисциплина, агресивност и борбеност и да нас носе навиjачи. То jе правац коjи би требало да нас води до побjеде – поручио је на крају Стефан Мугоша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:01