Стефан Мугоша / -Фото: Дан
03/06/2022 u 18:24 h
Д.П.Д.П.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мугоша: Може и голман да буде стријелац, само да побиједимо

Одлични нападач се враћа у национални тим након осам мјесеци

Последњу утакмицу у дресу репрезентације Црне Горе Стефан Мугоша је одиграо у октобру прошле године на гостовању на Гибралтару. Но, ни тада није био пуно на терену, јер је након једног старта домаћих фудбалера већ у уводним минута морао да напусти игру. Сјајни нападач је сада ту, спреман да одговори свим захтјевима стручног штаба.

- Играм добро, у форми сам, сезона jе кренула одлично. Надам се да ћу наставити тако и у дресу репрезентациjе. Нисам неко вриjеме био са нашим момцима и ужелио сам се наступа за А селекциjу. Jедва чекам мечеве, поготово под Горицом, гдjе наши навиjачи праве сjаjну атмосферу. За мене jе битно да побиjедимо, а што се тиче голова – може и голман да буде стриjелац. То jе наjмање битно. Играмо за државу и подређени смо колективном успjеху – рекао је Стефан Мугоша.

Према његовим ријечима, пред "црвенима" је jако тежак циклус коjи jе за све непознаница.

-Четири утакмице у десетак дана, биће напорно, али ту смо. Нема већег мотива него играти за репрезентациjу. Потрудићемо се да дамо све од себе и остваримо што бољи резултат. Имамо проблема да повредама, као сваки пут, али за национални тим играjу наjбољи, ко год изађе на терен – сигуран сам да ће дати све што може. Желимо добар учинак у jуну.

И овога пута ће фалити најбољи играчи – Савић и Јоветић.

- Савић jе jедан од наjбољих дефанзиваца на свиjету, сувишно jе причати колико ће нам фалити. Jоветић такође, али ту су други момци у коjе вjеруjем и сигуран сам да могу да реализуjу оно што jе спремио стручни штаб..

Да ли сте упознати са квалитетима селекције Румуније?

- Радили смо анализу, упознати смо доста. Стварно имаjу квалитет. Неколико поjединаца игра у врхунским европским клубовима. Ипак, и ми се питамо. Доста зависи од нас. Селектор нас jе припремио одлично и сви желjно очекуjем старт у Лиги нациjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:50