Самир Насри / - Фото: GETTY IMAGES
26/09/2021 u 16:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Насри „окачио” копачке о клин

Насри је истакао и да га ниједна понуда није привукла, да није успио да нађе нови изазов, али и да у Француској не би играо за другу екипи сем Олимпик Марсеја

Француски фудбалер Самир Насри објавио је да завршава каријеру. Он је у изјави француским медијима истакао да је дошло вријеме да каже збогом фудбалу, обзиром да након што је прошле сезоне отпуштен из Андерлехта није успио да пронађе ангажман. 

Насри је истакао и да је да jе допинг казна из 2018. промијенила његов однос према фудбалу, иако каже да је тада био неправедно кажњен.

– То jе била само ињекциjа витамина jер сам био болестан. Било jе више него непоштено – рекао jе Насри. 

Насри је истакао и да га ниједна понуда није привукла, да није успио да нађе нови изазов, али и да у Француској не би играо за другу екипи сем Олимпик Марсеја. 

Насри је каријеру почео у право у екипи са југа Француске, а онда је готово деценију провео у Енглеској, играјући за Арсенал и Манчестер Сити са којим је успио да освоји двије Премијер лиге. Након једне сезоне у Севиљи, за коју је наступао као позајмљен играч Ситија, наступао је за турски Анталијаспор. Онда је услиједио повратак у Премијер лигу, у лондонски Вест Хем, у ком није оставио значајнијег трага, да би последњи професионални ангажман имао у белгијском великану Андерлехту.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:48