Aleksandar Nedović / - FOTO: DEJAN PANIć/DAN
27/07/2022 u 12:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nedović: Zadatak za igrače je da daju sve od sebe, njihov igrač je apsolutni krivac za dešavanju na terenu u prvom meču

Fudbaleri Budućnosti dočekaće u četvrtak uveče islandski Brejdablik u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Četa Aleksandra Nedovića poražena je u prvom meču na Islandu 2:0, a u drugom poluvremenu igrala je sa čak dva igrača manje.

- Imali smo šansu da sa dva igrača manje možda i dobijemo utakmicu. Svjesni smo kakav nas meč očekuje i nadam se da će podrška biti maksimalna i pun stadion. Na kraju utakmice se nadam da ćemo moći da stanemo pred te ljude koji dođu da nas podrže sa znanjem da smo dali sve od sebe. Prvi zadatak za igrače je da daju sve od sebe u datom trenutku, a uz takav pristup i maksmimalnu podršku mislim da možemo do iznenađenja - kazao je trener Nedović.

Prvi meč na Islandu bio je prepun tenzija, dva igrača Budućnosti su isključena, a domaći fudbaleri su konstantno provocirali igrače i grupicu navijača Budućnosti.

- Oni ne bi mogli da se ponašaju na takav način da im nije dozvoljeno od sudijske trojke. U 23. minutu je došlo do kulminacije svega toga jer je njihov igrač apsolutni krivac za dešavanja na terenu. Terminologija psovki i hvatanje za muškost pred našim navijačima i konstantno vrijeđanje igrača 93. minuta sigurno je izazvalo revolt kod naše ekipe. Pali smo na tim nekim detaljima, ali osim crvenog kartona Ražnatovića odigrali smo muški i dobro - rekao je Nedović.

Meč na stadionu pod Goricom igra se od 20 sati i 30 minuta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:55