Nenad Brnović / -FOTO: SRđAN BOLJEVIć
04/03/2023 u 21:48 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nenad Brnović: Nakon izjednačenja pao ritam igre

Svaki meč je izuzetno bitan, a možda će poslednji derbi odlućiti ko će osvojiti titulu – poručio je trener Sutjeske

Sutjeska je na najvećem crnogorskom stadionu, u derbiju protiv Budućnosti, imala vođstvo, imala još par šansi, ali je na kraju osvojila bod – 1:1. Nikšićani su ovim osvojenim bodom sačuvali prvo mjesto, imaju dva boda više od najvećeg rivala, ali i meč više i nema sumnje da će svaka naredna utakmica biti jako važna za njih.

Nenad Brnović, šef stručnog štaba aktuelnog crnogorskog šampiona, rekao je nakon derbija pod Goricom da je nakon svega viđenog neriješen rezultat najpravedniji.

-Prvo poluvrijeme bilo je dosta dobro, intenzivno sa obje strane i sa mnogo šansi. Postigli smo pogodak, imali i zrelu šansu za 2:0 i da smo je realizovali lakše bismo kontrolisali meč. Za razliku od Budućnosti, mi smo igrali u utorak, što se odrazilo na našu igru u drugom poluvremenu. Nesmotrenost u odbrani i loše branjenje prekida vratilo je meč u egal, u tom trenutku ritam je pao sa obje strane i remi je možda najpravedniji ishod ovog derbija – istakao je Nenad Brnović.

Do kraja sezone ostalo je još trinaest kola i nema sumnje da se očekuje zanimljiva trka za titulu naša dva najveća kluba.

-Rekao sam i u najavi da ovaj derbi sigurno neće ništa riješiti. Ostalo je još 13 kola, u mnogo malih utakmica gubili su bodove i oni i mi. Svaki meč je izuzetno bitan, a možda će poslednji derbi odlućiti ko će osvojiti titulu – poručio je Nenad Brnović.

Nikšićani će već u srijedu igrati novi derbi - na stadion kraj Bistrice dolazi Dečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 04:30