Nikola Vujnović / -FOTO: GORICA
09/09/2022 u 13:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikola Vujnović potpisao za Goricu

Za reprezentaciju Crne Gore upisao je četiri nastupa

Nikola Vujnović, 25-godišnji napadač potpisao je ugovor sa hrvatskom Goricom do ljeta 2025. godine, uz mogućnost produženja na dodatnih godinu dana.

Nikola je u Veliku Goricu stigao kao slobodan igrač, nakon što je pola godine proveo na pozajmici u Sporting Kansas Cityju kao igrač Voždovca.

“Uzbuđen sam, jedva čekam da upoznam ekipu i izađem na teren. Vidio sam da par posljednjih utakmica ekipa nije imala sreće, mislim da je potreban samo jedan pozitivan rezultat da se ekipa psihički podigne i ne sumnjam da će taj rezultat doći uskoro. Najvažnije je da ekipa pobjeđuje, a pojedinac će onda iskočiti, ja bih naravno volio da postignem što više golova”, rekao je Vujnović nakon potpisivanja ugovora.

Karijeru je započeo u Crnoj Gori, a sa 15 godina otišao je u Srbiju gdje je igrao u Radničkom iz Obrenovca nakon čega seli u Španiju, u Viljareal u kojem je proveo četiri godine.

“Prvu godinu sam igrao u juniorima, a nakon toga u C i B ekipi za koju sam upisao 18 nastupa. Nakon Viljareala vratio sam se u Crnu Goru i sezonu sam proveo u redovima Podgorice, a zatim potpisao za Voždovac”, rekao je Nikola, koji je u dresu Voždovca upisao 46 nastupa i postigao 16 pogodaka.

Za A reprezentaciju Crne Gore igrao je četiri puta i postigao jedan pogodak, a posljednju utakmicu odigrao je u novembru prošle godine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Turske.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:42