Црногорски омладинци / - фото: ФСЦГ
16/11/2021 u 18:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ништа од елитне рунде квалификација

Омладинска репрезентација Црне Горе убједљиво поражена од Босне и Херцеговине у послењем колу прелиминарног турнира у Бугарској

Омладинска фудбалска репрезентациjа Црне Горе поражена jе од Босне и Херцеговине у последњем колу турнира прелиминарне фазе квалификациjа за Европско првенство.

Изабраници Слободана Драшковића одиграли су испод нивоа, па jе ривал дошао до триjумфа резултатом 0:4.

,,Соколи” су турнир у Бугарскоj завршили на трећем мjесту, са учинком од побjеде и два пораза.

У елитну рунду квалификација пласирале су се Босна и Херцеговина и Република Ирска, док су последње мјесто заузели домаћини.

Почетак утакмице ниjе наговjештавао овакав исход. У првих петнаестак минута имали смо инициjативу, међутим, чини ми се да jе утакмица преломљена њиховим прелијепим голом. Момци нису имали адекватну реакциjу, а онда jе слично виђено и у другом полувремену. Противник jе поново постигао еврогол и ту је дефинитовно био крај за нас. Било jе видљиво и да смо физички истрошени након двиjе тешке утакмице, па су играчи Босне и Херцеговине успjешно привели меч краjу – рекао jе селектор Драшковић за званични сајт Фудбласког савеза Црне Горе.

Стријелци за Босну и Херцеговину су били Матеј Шакота у 17,  Александар Кахвић у 47, Филип Чуић у 58. и Адмир Бристрић у 72. минуту.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:21