Фудбалери Брана / - Фото: Твитер
21/08/2021 u 14:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Норвешки клуб отпустио једног играча, а десеторицу укорио због секс скандала на стадиону

Бран из Бергена, норвешки фудбаласки клуб, отпустио је једног играча, а чак десеторици њих упутио писмена упозорења јер суи на стадиону организовали секс забаву

Како пишу норвешки медиjи дванаесторица фудбалера Брана су у уторак, 10. августа после вечере посјетили локални ноћни клуб, а затим се у друштву седам жена упутили на стадион, гдје су организовали забаву. На њихову жалост, сигурносне камере су снимиле играче како имаjу секс на терену и у свлачионици.

- Клуб jе интензивно радио како би испитао озбиљне преступе неких наших играча - пише у саопштењу клуба, додаjући да jе истрага показала кршење смјерница, општих норми и правила о заштити од коронавируса, као и очекивања од наших запослених, наводи се у саопштењу.

Везни фудбалер Кристофер Бармен (28), коjи jе у Брану од своjе десете године, добио jе отказ због „кључне улоге“ у ноцћним догађаjима, саопштио jе клуб. Барменов адвокат Еирик Монсен изjавио jе у саопштењу да jе нjегов клиjент био изненађен овом одлуком и сматра да се према њему „поступа неправедно“.

Након што су детаљи са забаве процурили у jавност навиjачи су узвицима негодовања дочекали своjе љубимце на последњоj првенственоj утакмици, а на стадиону су истакли трансперенте на коjима пише „ђубрад“.

Двоjица играча одлучили су да напусте екипу – голман Микел Андерсен jе саопштио да се врацћа у Данску jер су он и његова породица добили анонимне претње, а уговор jе раскинуо и бивши репрезентативац Норвешке Вегард Форен.

Такође, градска полициjа Бергена саопштила jе да jе покренула истрагу о могуцћем сексуалном нападу током инцидента на стадиону, а jедна особа, чиjи идентитет ниjе откривен, сматра се осумњиченом.

Бран се налази на зачељу табеле норвешке прве лиге са десет бодова, након што jе побиједио у само двије од првих 15 лигашких утакмица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 06:51