Zana Avdiu / - FOTO: FACEBOOK
13/12/2022 u 17:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novinarka iz Prištine živi pod policijskom pratnjom i dobija jezive prijetnje nakon što je osudila ponašanje Granita Džake

Zana Avdiu, novinarka iz Prištine, u konstantnoj je žiži javnosti otkako je prije nedjelju dana kritikovala ponašanje Granita Džake, reprezentativca Švajcarske, na meču sa Srbijom na Mundijalu

Ova 29-godišnja djevojka kritikovala je Džaku zbog toga što se nakon meča sa Srbijom hvatao za međunožje i rugao srpskim fudbalerima, a zatim i nosio majicu sa natpisom Jašari.

Kako piše list "SonntagsZeitung“ Zana Avdiu živi pod policijskom partnjom. Posle kritika koje je iznijela na račun Granita Džake dobila je preko 11.000 reakcija. Neki je optužuju da je Srbija plaća. Uglavnom iz cijele Evrope dobija pretnje, ne samo za nju i već i za njenu porodicu.

image

Zana Avdiu

- FOTO: FACEBOOK

U međuvremenu je napao i Granitov otac Ragip koji joj je zaprijetio da treba da pazi šta piše.

I Granitov brat Taulant Džaka, koji igra za Bazel, takođe je odgovorio Zani na Instagramu i objavio sledeću izjavu: „Sramota, nemaš albansku krv uopšte“.

image

Zana Avdiu

- FOTO: FACEBOOK

- Kažu da me treba ubiti! Da treba da emigriram u Srbiju! Da me treba silovati. Podnijela sam žalbu protiv 200 slučajeva, a već je bilo nekoliko hapšenja - rekla je ona u intervjuu za "SonntagsZeitung“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:30