Janketić u formi / -FOTO: FK IGMAN
04/04/2024 u 09:32 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odlična forma Velizara Janketića

Crnogorski internacionalac Velizar Janketić, od ove sezone član bosansko-hercegovačkog premijerligaša Igmana igra svoj najbolji fudbal u karijeri

 

U poslednja dva meča klub iz Konjica je postigao četiri gola, a bivši reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore je učestvovao u ulozi asistenta u tri. Protiv Sarajeva je izborio jedanaesterac, koji je u gol pretvorio Mirsad Ramić a onda asistirao kapitenu Anelu Habiboviću. Prethodno je protiv četvrtoplasirane Sloge iz Doboja uposlio drugog crnogorskog internacionalca Stefana Denkovića, koji je pogodio za 2:0.

Sa tri asistencije 27-ogodišnji Janketić je najzaslužniji za važna četiri boda i bjekstvo ekipe iz Konjica iz zone ispadanja iz Pemijer lige Bosne i Hercegovine.

Janketić je proteklog ljeta stigao u Igman iz Rudara, u kojem je imao sjajnu sezonu i bio jedan od najzaslužnijih za opstanak Pljevljaka u crnogorskoj eliti.

Na klupi ekipe iz Konjica je Edis Mulalić, sa kojim je Janketić imao odličnu saradnju dok je igrao u Dečiću. Pored Rudara i Dečića, Janketić je nastupao još za Kom, Budućnost i Petrovac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 17:50