Radisav Dragićević / Foto: FSCG
08/01/2024 u 18:48 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

OFK Mladost počela pripreme, opstanak je prioritet

Ekipa će od 26. januara do 7. februara boraviti na pripremama u Medulinu

Pod komandom trenera Radisava Dragićevića, fudbaleri OFK Mladosti Lob.bet počeli su danas pripreme za drugi dio sezone. Na okupljanju u Donjoj Gorici pojavili su se svi igrači na koje stručni štab računa, a među njima i nekoliko novih igrača.

-Okupili smo se danas na svom terenu i tu ćemo raditi do 26. januara, kada putujemo na pripreme u Medulin. U Hrvatskoj ćemo ostati do do 7. februara, gdje ćemo uz treninge odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica. Po povratku sa priprema imaćemo i generalnu probu protiv lidera Druge lige, Otrant Olimpika – rekao je za „Dan“ Radislav Dragićević, strateg Donjogoričana.

U međuvremenu, OFK Mladost Lob.bet je angažovala nekoliko igrača. Stigli su golman Suad Ličina, Martin Prenkočević, Kristijan Vuljaj, Nemanja Đurović, Lazar Stanišić, Zvonko Ceklić i Igor Vukčević. S druge strane, „DG arenu“ su napustili golman Miloš Dragojević i Abudsamed Abdulahi.

-S obzirom da јe u zimskom prelaznom roku teško doći do kvalitetnih slobodnih igrača, moramo biti zadovoljni sa ovim što smo odradili do sada. Mislim da smo doveli igrače na pozicijama na kojima nam je to bilo naјviše potrebno. Nadamose da će se kroz rad što priјe uklopiti u ekipu i da će to funkcionisati kako treba.

Cilj Donjogoričana u drugom dijelu sezone je jasan.

-Opstanak je naš glavni  cilj u bilo koјoј variјanti. Želimo da da se klub stabilizuјe i da proba da se što priјe prilagodi naјvećem nivou takmičenja. Mislim da ćemo uz ova poјačanja i dobar rad to uspјeti – rekao je Dragićević.

Donjogoričani će prije odlaska u Medulin odirati dvije utakmice. Za 17. januar je zakazan duel sa Adrijom, a tri dana kasnije i sa Jezerom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 10:41