Dragan Miranović / -FOTO: FSCG
19/03/2024 u 19:33 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Omladinci spremni za start, protiv Norveške na pobjedu

Sjutrašnji meč počinje u 15 sati

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra počinje nastup na turniru elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Crveni će na turniru u Norveškoj probati da se domognu smotre najboljih, a uz Norvežane, rivali izabranicima selektora Gorana Perišića biće još Bosna i Hercegovina i Izrael.

Prvi protivnik "sokola" je domaćin turnira, a naš selektor je kazao da ih očekuje težak rival, ali da se nada dobroj igri i pozitivnom rezultatu.

- Izuzetno su čvrsti i disciplinovani, što i odlikuje te skandinavske selekcije. Za nas je veliko iznenađenje to da su izuzetno brzi, naročito u ofanzivi, tako da ćemo morati da budemo koncentrisani i pametni svih 90 minuta kako bismo ih savladali i na pravi način otvorili elitnu rundu. Siguran sam da će dati sve od sebe da obraduјu sve u Crnoј Gori i plasiraјu se dalje - rekao je selektor Goran Perišić.

Vezista crnogorske reprezentacije Dragan Miranović istakao je će on i saigrači dati sve od sebe da obraduju navijače.

-Kompletni smo, spremni i motivisani. Analizirali smo prvog protivnika Norvešku, to јe naše prvo finale. Siguran sam da ćemo sјutra dati maksimum kako bi se prikazali u naјboljem sviјetlu. Svi smo motivisani i očekuјemo pobјedu – rekao јe Dragan Miranović.

Sjutrašnji meč počinje u 15 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:32