Много боља партија у другом мечу / - фото: ФСЦГ
03/06/2021 u 15:56 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Омладинке се испромашивале

Женска фудбалска репрезентација Црне Горе поражена од вршњакиња из Босне и Херцеговине идентичним резултатом као у првом контролном мечу. Селектор Мирко Марић задовољан напретком у игри

Женска омладинска фудбалска репрезентација Црне Горе поражена је у оба пријатељска меча са Босном и Херцеговином идентичним резултатом (1:2).

За разлику од првог дуела на „Тополици”, изабранице Мирка Марића су данас играле боље, имале вођство након 27. минута и поготка Саре Симоновић.

Радост домаћих је међитим трајала само седам минута.

Елвира Хасановић је у 34. изједначила, док је Елма Хуремовић, само три минута касније, преокренула резултат.

Црногорке су могле до бољег резултата, али Валериjа Радмановић у првом полувремену ниjе успjела да пошаље лопту у небрањену мрежу. У наставку Jелена Петровић и Анђела Тошковић нису ријешиле ситуације „jедан на jедан” са противничком голманком.

Данас смо одиграли много боље него у првоj утакмици. Поред гола, имали смо неколико одличних прилика, али фалило jе мало спортске среће да направимо бољи резултат. Дjевоjке су видjеле да могу да се носе са екипама коjе су по реjтингу испред нас. То ће нам значити на пољу самопоуздања за наредне утакмице – пренио је ФСЦГ изјаву Марића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:38