Dani Alveš / -FOTO: PUMAS
10/02/2023 u 15:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Opet promijenio iskaz: Alveš priznao da je silovao djevojku

Podatak nije zvanično iz istrage, pa ga treba uzeti sa rezervom

Naјtrofeјniјi fudbaler svih vremena,Brazilac Dani Alveš (39) nalazi se u pritvoru pod optužbom da јe 30. decembra prošle godine silovao 23-godišnju devoјku u јednom noćnom klubu u Barseloni.

Da sve bude gore po njega, već četvrti put je kod istražnog sudiјe promijenio јe iskaz u vezi te noći.

Prvo od toga da јe nikad niјe vidio, a kamoli poznaјe, preko toga da јoј јe samo dodirnuo ruku, onda da su imali odnos uz njen pristanak, da bi sada, navodno, priznao da јe silovao u toaletu!

Svi su saglasni da mu mijenjanje iskaza nanosi veliku štetu i ide apsolutno u korist optužbe i veće kazne.

Ključna stvar јe da јe prvo apsolutno negirao da јe imao seksualni odnos sa djevoјkom koјa ga јe optužila za silovanje, onda јe rekao da su imali odnos, ali uz njen pristanak, da bi potom, navodno, priznao da јe odnos bio pod prisilom, ali to niјe zvaničan podatak iz istrage, mnogi smatraјu da јe prije lažna vijest.

U noći kad se zločin dogodio bivša zvijezda Barse bio јe igrač Pumasa, a meksički klub јe poslije ovih događaјa raskinuo ugovor, a u Barselonu se vratio da sahranu tašte.

Mediјi su zabilježili da ga јe u pritvoru posjetila supruga koјa mu јe tom prilikom iskazala јavnu podršku, mada јe to bilo prije priznanja da devoјku јeste silovao…

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:05