Лаутаро изабрао Премијер лигу / - Фото: TWITTER
08/08/2021 u 14:27 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Осипа се Интер, Лаутаро Мартинез потписао за Тотенхем

Ипак Тотенхем не жели да се заустави са овим појачањем, па би следеће појачање, како тврде италијански медији требало да буде нападач Фиорентине, Душан Влаховић

Према информациjама британског Таjмса,Тотенхем jе постигао коначни договорио с Интером око трансфера Лаутара Мартинеза за суму од 70 милиона еура. Наводно, са бонусима трансфер би могао да нарасте на 90 милиона.

Тотенхем jе у потпуности шокирао градског ривала, Арсенал коjи jе дуго пратио аргентинског голгетера и брзински завршио преговоре са челницима Интера. Долазак Мартинеза у Спусрсе, отвара врата за дуго очекивани трансфер Харија Кејна у Манчестер Сити.

Ипак Тотенхем не жели да се заустави са овим појачањем, па би следеће појачање, како тврде италијански медији требало да буде нападач Фиорентине, Душан Влаховић.

Када је ријеч о нероазурима, који су прошле сезоне освојили Скудето након 11 година, очигледно је да је финансијска криза условила реконструкцију тима, обзиром да је Ромелу Лукаку јуче потписао за Челзи, а увелико се ради и на прекиду сарадње са Алексисом Санчезом, Артуром Видалом, Раџом Наjнголаном и Матиjасом Весином.

Клуб су још напустили и Далберт који jе позаjмљен Каљарију, Жоао Маријо је добио чисте папире за трансфер у Бенфику, а питање је и шта ће бити са Кристијаном Ериксеном након здравствених проблема у току Европског првенства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:00