Fudbaleri Panatinaikosa / INTIME SPORTS-FOTO: PANATINAIKOS
06/05/2023 u 14:41 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PAO prijavio 24 zaražena od korone pred ključni meč za titulu, traži odlaganje

Sada se čeka odgovor vodećih ljudi takmičenja da li će odložiti duel sa Olimpijakosom

Dva kola prije kraja šampionata Panatinaikos od lige zatražio da se prolongira derbi sa Olimpijakosom, koji je na programu u nedjelju.

Grčki šampionat odavno ovako nije bio uzbudljiv, ali može biti u naredne dvije runde još dramatike s obzirom na novonastalu situaciju u taboru jednog od kandidata za titulu.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, Panatinaikos je uputio zvaničnu molbu Superligi da odloži meč sa Olimpiajkosom, er su 24 osobe iz trabora "Zelenih", što igrači, što članovi stručnog štaba pozitivni na korona virus.

Sada se čeka odgovor vođstva takmičenja kojim inače rukovodi gazda Olimpijakosa Evangelos Marinakis.

Naravno, on neće imati posljednju riječ po ovom pitanju, već ljekarska služba i organi zaduženi za to, a sva je prilika da će zahtjev Panatinaikosa biti uvažen.

Panatinaikos je, osim meča sa najvećim rivalom, tražio i odlaganje utakmice posljednjeg kola plej-ofa protiv Arisa koji se igra narednog vikenda.

"Zelenima" je prijeko potrebna pobjeda u oba meča kako bi se održali na vrhu, s obzirom na to da AEK ima daleko lakši raspored u posljednjih 180 minuta fudbala ove sezone.

Na tabeli, vodeći Panatinaikos i AEK su poravnati sa 77 bodova.

Olimpijakos, koji je izgubio šanse da odbrani tron, na trećem je mjestu sa deset bodova manje od vječitog rivala, ali je i te kako motivisan da upropasti planove ekipe koju sa klupe vodi srpski trener Ivan Jovanović.

Panatinaikos čeka na titulu državnog prvaka 13 godina.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 17:17