Trijumf crno-belih / -FOTO: FK PARTIZAN
17/09/2023 u 22:24 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Partizan nakon preokreta i dva penala stigao do pobjede

Crno-beli sada imaju bod više od Crvene zvezde i utakmicu manje

Uz dosta muke, ali i sreće, Partizan je pobijedio ekipu Radnika sa 3:2 i došao na drugo mjesto na tabeli. Crno-beli sada imaju bod više od Crvene zvezde  i utakmicu manje od najvećeg rivala.

Ekipa iz Surdulice je na poluvremenu vodila sa 2:0, golovima Gašića u 6. i Duronjića u 27. minutu, a preokret je uslijedio u nastavku meča. Najprije je Zahid smanjio na 1:2, a onda su crno-beli sa dva penala stigli do pobjede. Saldanja je u 81. minutu srušen, potom je sa kreča izjednačio, a u petom minutu vremena dosuđen je još jedan penal. Ponovo je Saldanja srušen, ovoga puta je odgovornost preuzeo Natho i pogodio za konačnih 3:2.

-Nekome se svidjelo, nekome je palo teško, čestitam kolegi koji je odlično pripremio ekipu, primili smo golove iz stuacija kojih smo se plašili. Čestitke igračima Surdulice, sa druge strane čestitam mojim igračima koji su uspjeli da prevaziđu sve probleme i nismo klonuli nijednog trenutka, vjerovali su da će pobijediti ovu utakmicu – rekao je Igor Duljaj, šef stručnog štaba Partuzana i dodao: - Kada neko postigne ovakav gol kao što je Gašić, možete samo da mu aplaudirate i da mu se poklonite. To dovodi publiku na stadione. Postići tri gola posle 0:2 i to ne prvi put, to je za aplauz – istakao je Duljaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 23:06