Александар Станојевић / - фото: SCREENSHOT/PARTIZAN.RS
21/10/2021 u 12:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Партизан против неугодне традиције

Фудбалери српског вицепрвака дочекују Гент у трећем колу Лиге конференција са сазнањем да никада нису убиљежили побједу против белгијских клубва

Партизан у трећем колу Лиге конференција игра против фудбалера Гента и неугодне традиције.

„Црно-бели”  вечерас у 21 сат дочекују „бафалосе” са сазнањем да никада нису побиједили неки белгијски клуб у регуларних 90 минута у досадашњих осам европских дуела.

Београђани имају три ремиjа и пет пораза, али је један реми у Бриселу 2010. године против Андерлехта, касније, преко пенала, одвео тим који је и тада са клупе водио Александар Станоjевић у Лигу шампиона.

Надам се да можемо да срушимо ту традицију, јер ако желите да будете први у групи онда морате да побjеђујете све противнике. Неће бити лако, нити то може да буде кад се борите за лидреску позицију, али ми вjерујемо у себе – рекао је Станојевић.

Партизан и Гент пред треће коло Лиге конференција дијеле прво мјесто на табели Б групе са максималним учинком.

– Имамо jедну од одлучуjућих утакмица за пролаз и прољеће у Европи. Играмо против директног конкурента за прву позициjи, екипе која је незгодна, брза и физички јака. Наредна два сусрета са Гентом ће одлучити ко ће освојити прво мјесто у групи. Вјерујемо у себе, врло добро знамо шта нас очекује, спремни смо и мотивисани. Здравствена ситуациjа jе добра, Jовић се оправио, неће бити у конкуренциjи, али тренира. Имамо своје адуте, желимо да се наметнемо и остваримо резултат који желимо, а то је побједа – рекао је Станојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:56