Novica Eraković / -FOTO: FSCG
15/11/2022 u 20:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Partizan zainteresovan za Erakovića

Vezista Sutjeske na listi želja Vojvodine, Rijeke i Kopera

Novica Eraković je tokom ljeta, uprkos ponudama koje je imao iz inostanstva, odlučio da ostane u ekipi Sutjeske, a pokazalo se da je donio odličnu odluku.

Eraković je bez ikakve sumnje lider tima iz Nikšića, koji je stigao do polufinala Kupa, koji ima bod manje u odnosu na Budućnost, pa mu slijedi borba za duplu krunu.

U dosadašnjem dijelu sezone postigao je četiri gola, uz četiri asistencija, a odlične partije nisu promakle oku stručnom štabu reprezentacije, pa je Novica Eraković jedini od fudbalera iz šampionata Crne Gore, dobio poziv za prijateljske utakmice koje slijede protiv Slovačke i Slovenije.

U međuvremenu, interesovanje za Erakovića je pokazao Partizan.

Preliminarni razgovori su obavljeni, a podsjećanja radi, prvi trener Sutjeske je Nenad Brnović koji je dugo radio u stručnom štabu „crno-belih“.

Glavni konkurent Partizana, kada je angažovanje Erakovića, kome na ljeto ističe ugovor sa Sutjeskom u pitanju su Vojvodina, Rijeka, Koper….

Utakmica protiv Slovačke i Slovenije biće dobra prilika da Novica ponovo pokaže koliki potencijal i kvalitet posjeduje, a nikoga ne treba da iznenadi, ukoliko Eraković uskoro zaduži opremu Partizana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. maj 2024 00:18