Plavi se nadaju novom trijumfu / -FOTO: FSCG
17/03/2023 u 14:39 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pavlovski: Pobjedom da nastavimo šampionsku trku

Titula je naš cilj - poručio je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije

Nakon ubjedljive pobjede nad Jedinstvo Francom u prethodnom kolu (4:0), fudbaleri Budućnosti sjutra nastavljaju trku za šampionsku titulu. Tim trenera Miodraga Džudovića gostuje u Beranama ekipi Jezera i nema sumnje da će plavi dati sve od sebe da stignu do još jedne trojke.

-Čeka nas nezgodna utakmca u Beranama, ali u pozitivnoj atmsoferi putujemo na ovo gostovanje. Znamo naš cilj u ovom susretu, a to je svakako pobjeda - rekao je prvotimac Budućnosti Marko Pavlovski.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ove zime je stigao u Budućnost, a kako je prvenstvo odmicalo ustalio se u prvih jedanaest.

-Drago mi je što me je ekipa prihvatila na najbolji mogući način. Sve ide po planu i iz dana u dan povećavamo intezitet i formu. Očekujem da ćemo biti još bolji kako se bliže odlučujuće bitke u borbi za trofej.

Po njegovim riječima atmosfera u ekipi je na visokom nivou.

-Budućnost kao klub mora da ima najveće ciljeve, tako da pristup mora biti maksimalan na svim utakmicama. Svi isto razmišljamo, kao jedna porodica, kao pravi tim. Želimo da pobjedom u Beranama nastavimo šampionsku trku  - istakao je Marko Pavlovski.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:50