Marko Rakonjac / -FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
12/03/2023 u 17:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Petarda Zvezde protiv Novog Pazara, Rakonjac dvostruki strijelac

Pored crnogorskog reprezentativca golove postigli još Kanga (dva) i Katai

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na stadionu „Rajko Mitić“ ekipu Novog Pazara sa 5:1 u meču 26. kola "Mocartbet" Superlige i tako nastavili pobjednički niz. Crveno-beli su na svoj 78. rođendan navijačima podarili još jedan ubjedljiv trijumf, koji je samo potvrda da su ove sezone neprikosnoveni u "Mocartbet" Superligi Srbije.

Beograđani su poveli u 11. minutu golom reprezentativca Crne Gore Marka Rakonjca. Do prvjenaca u Zvezdinom dresu, Rakonjac je došao nakon kornera koji je izveo Kanga i snalažljivosti u kaznenom prostoru Novopazaraca. Do odlaska na odmor dosuđena su dva penala. Najprije je Majdevac u 25. minutu izjednačio rezultat, a crveno-belima je novu prednost donio Kanga, devet minuta kasnije.

U nastavku susreta Zvezda je sa još tri gola stigla do ubjedljive pobjede. U 73. minutu Kanga je povisio je povisio na 3:1, a samom četiri minuta kasnije Aleksandar Katai je efektnim pogotkom postigao četvrti gol za svoju ekipu.

Na samom kraju, onako kako i počeo, Marko Rakonjac je završio ovaj meč. U 81. minutu postigao je još jedan gol, svoj drugi na meču i na najljepši način se predstavio domaćim navijačima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 23:39