Gordan Petrić / -FOTO: FK PARTIZAN/MIROSLAV TODOROVIć
22/02/2023 u 18:47 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Petrić uoči revanša sa Šerifom: Od igrača tražim maksimum

Susret sa Moldavcima propustiće Igor Vujačić i Patrik Andrade, pod znakom pitanja nastup Fejse i Natha

Fudbaleri Partizana igraće sjutra uveče revanš šesnaestine finala Lige konferencija protiv Šerifa. Beograđani su prije sedam dana u Moldaviji pobijedili sa 1:0 golom Rikarda Gomeša i u sjutrašnjih 90 minuta imaće priliku da još jednim dobrim rezultatom stignu među 16 najboljih u najmlađem evropskom klupskom takmičenju.

Na današnjoj konferenciji za novinare, šef stručnog štaba Partizana Gordan Petrić istakao je da je pred njegovom ekipom još jedna zahtjevna utakmica.

-Šerif se pokazao kao neugodan protivnikom, igrači su im brzi i jaki. Moraćemo da uradimo dosta domaćih zadataka. Ako prođemo, imamo sigurnost. Dosta ljudi gleda ovaj meč kao rješavanje problema, ali ja ne. Ponekad osjećam da smo mašina za pravljenje novca, a mi bi trebalo da rasteretimo momke, da ne razmišljaju hoće li Partizan dobiti ovo ili ono. Treba samo da igraju. Od njih tražim da pruže maksimum i budu zadovoljni kada se meč završi. Siguran sam da će tako biti - rekao je Gordan Petrić.

Zbog isključenja u Kišinjevu, sjutrašnju utakmicu propustiće crnogorski reprezentativac Igor Vujačić, a Petrić neće moći da računa na još neke igrače.

– Patrik Andrade je prije prvog meča imao problem, a onda je snimak magnetnom rezonancom pokazao da nema ožiljak, da bi se tokom gostovanja u Subotici ispostavilo da je iskidao ložu i biće četiri sedmice odustan sa terena. Ljubomir Fejsa i Bibars Nahto su imali povišenu temperaturu, ali se nadam da će biti spremni – dodao je Petrić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 10:54