Trijumf Petrovca za prvo mjesto / -FOTO: FSCG
28/02/2023 u 20:04 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Petrovac pobijedio Dečić i upisao prvi proljećni trijumf

Strijelci za domaće Zvrko i Ćuković (autogol), evrogol za Dečić postigao Danilo Pešukić

Fudbaleri Petrovca su u poslednjem meču 22. kola „Meridijanbet“ 1. CFL pobijedili Dečić sa 2:1 i tako upisali prvi trijumf u proljećnom dijelu sezone. Nebeskoplavi su odigrali dobro, bili bolji od rivala, posebno u prvom poluvremenu, i kada se sve sabere potpuno zasluženo stigli do bodova. S druge strane, Tuzani su još jednom razočarali, ovo je njihov treći poraz u proljećnom dijelu sezone, nakon kojeg su došli u sutuaciju da razmišljaju o opstanku, a ne o mjestu koje vodi u Evropu.

Izabranici Mladena Lambulića su poveli u 24. minutu efektnim golom Nikole Zvrka, a četrnaest minuta kasnije prednost domaćina je duplirana. Igor Ćuković je želio da vrati loptu svom golmanu Markoviću, koji se našao u raskoraku, nije uspio da reaguje i lopta je završila u mreži.

U nastavku su se Tuzani malo trgli, ali sve što su uspjeli urade jeste da ublaže poraz. Danilo Pešukić je u 67. minutu evrogolom sa petnaestak metara, iskosa sa desne strane, postavio konačan rezultat.

Podsjećamo, prije ovog meča odigrana su još dva meča. Sutjeska je u Nikšiću pobijedila Iskru sa 2:1, dok su Arsenal i Mornar u Radanovićima odigrali bez golova. Utakmice Jedinstvo Franca – Jezero i Rudar – Budućnost su odložene.

Tabela: Sutjeska 43, Budućnost 41 (meč manje), Petrovac 32, Arsenal 30, Dečić 28, Mornar 26, Jedinstvo Franca 26 (meč manje), Jezero 25 (meč manje), Iskra 23, Rudar 20 (meč manje).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:18