Драган Стојковић Пикси / - Фото: ФСС
08/03/2022 u 18:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пикси Стојковић: Звездан Терзић прешао црвену линију, тужићу га

Селектор фудбалске репрезентациjе Србиjе Драган Стоjковић огласио се данас поводом саопштења у коjима jе спомињано његово име након ВАР пенала на утакмици Суперлиге између Спартака из Суботице и Партизана

- Мучно ми jе било да пронађем ријечи коjима бих могао да опишем колико сам био шокиран када сам прочитао оптужбе, неистине, гнусне и прљаве и нискобуџетне лажи о себи. Ниjе први пут да Звездан Терзић тако говори о мени. Раниjе сам игнорисао, имао сам фокус искључиво ка репрезентациjи, ка пласману на Свјетско првенство и ка нечему што сам препознао не као лични, него као интерес нациjе и српске државе - навео jе Стоjковић у саопштењу.

- Овог пута Терзић jе прешао црвену линиjу и ставио ме у позициjу да немам избора, већ да ћу себе, своj интегритет, углед и част заштити правно, на суду. Такве увреде и клевете и цртање мете на челу не желим да трпим - додао jе Стоjковић.

- Ангажовао сам адвокате коjи припремаjу приватну тужбу против Звездана Терзића. Надао сам се да ћу имати миран период да се са репрезентациjом припремам за предстоjеће утакмице и Свјетско првенство, али нажалост, мораћу и овим да се бавим. О даљим корацима jавност ће бити благовремено информисана - истакао jе Стоjковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:14