Stefano Pioli / -FOTO: EPA
29/05/2023 u 17:49 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pioli: Moramo da se pojačamo

Milan je kolo prije kraja takmičenja u Seriji A izborio plasman u LŠ naredne sezone

Trener Milana Stefano Pioli izjavio je da je zadovoljan što je njegova ekipa izborila plasman u Ligu šampiona, ali je dodao da očekuje kvalitetna pojačanja u ljetnjem prelaznom roku kako bi "rosoneri" mogli da budu konkurentni u svim takmičenjima, prenose italijanski mediji.

Milan je kolo prije kraja takmičenja u Seriji A izborio plasman u LŠ naredne sezone. Klub iz Milana se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli sa 67 bodova.

- Ove sezone smo u Seriji A postigli manje od očekivanog, dok je situacija u LŠ bila obrnuta. Ovo je prvi put da smo pokušali da se takmičimo na dva fronta i samo mogu da zahvalim mojim igračima na zalaganju. Istina je da smo u januaru i februaru imali težak period, ali igrači nikada nisu prestali da rade i vjeruju i ponovo smo se ujedinili - rekao je Pioli.

On je istakao da Milan mora da se pojača u ljetnjem prelaznom roku.

- Zavisi šta želimo. Ako želimo da igramo polufinale LŠ, onda je jasno da tim mora da bude pojačan. Nije bitno da li su u pitanju mlađi ili stariji igrači. Za konkurentnost u oba takmičenja potrebna nam je i veća konkurencija u ekipi. Ako to već želimo, onda moramo da dovedemo jake igrače - zaključio je Pioli.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
STEFANO PIOLI
25. april 2024 07:33