Pionirska reprezentacija Crne Gore / -FOTO: FSCG
21/05/2024 u 19:30 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pioniri nakon penala izborili finale turnira u Zenici

Pionirska reprezentacija Crne Gore savladala je selekciju Sarajeva u polufinalu Memorijalnog turnira „Josip Škija Katalinski“

„Crveni“ su na terenu trening kampa NFSBiH u Zenici bili dominantni tokom cijelog meča, koji je u regularnom toku neriješeno 1:1. Crna Gora je bila bolja u izvođenju jedanaesteraca (4:3), čime se plasirala u finale turnira. Gol za našu selekciju u regularnom toku postigao je Radomir Milić u 44. minutu.

- Očekivao sam mnogo više u meču koji smo odigrali sa selekcijom Sarajeva. Mislim da smo trebali u regularnom dijelu da riješimo ovaj meč, jer je bilo očigledno da smo mnogo bolji rival, ali teren je jedino mjerilo i to treba pokazati na samom terenu. Bili smo dominatni u posjedu lopte, ali iz tolikog posjeda nismo stvorili neke velike šanse, osim u prvom dijelu meča, kada smo pogodili stativu i imali zicer pred golom protivnika. Ipak, ovo je prva utakmica ove selekcije, prirodna trava na kojoj ne nastupaju u klubovima, trema koja je bila i više nego očigledna... Svi dječaci dobili su priliku da nastupe danas, jer ipak  ovo je  generacija koja je tek u procesu selektiranja, gdje rezultat i nije baš u prvom planu. Ostaje nam finalni meč u četvrtak, nadam se da ćemo biti opušteniji u samoj igri i prikazati se u boljem izdanju nego što je to bilo danas - kazao je za zvanićni sajt FSCG selektor Minja Ljumović.

Crna Gora je igrala u sastavu: Petrović Njegoš, Jošanović (od 36. Kovačević), Miličković (od 36. Avedisović), Radusinović (od 36. Suljević), Kuč (od 26. Matanović), Samardžić (od 26. Milić, od 50. Kraljević), Pejović (od 36. Bulatović), Kisić (od 26. Pavićević, od 50. Barjaktarović), Caušević (od 26. Milačić, od 50. Vukoje), Gačević (od 26. Kaluđerović, od 50. Laković), Jovović (od 36. Ilić).

Finale turnira igra se 23. maja od 13 časova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jul 2024 11:16