Велимир Влаховић / - фото: ФК Будућност/Дејан Лопичић
13/05/2021 u 13:56 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Плаво-бијели желе да побједом честитају рођендан Милинковићу

Шампиони Црне Горе у 34. колу Телеком Прве лиге у петак од 20 сати гостују Искри. Шансу ће поново добити млади, међу којима и двадесетједногодишњи штопер Велимир Влаховић. Добар приступ и жеља за побједом су најважнији. Нема опуштања

Показали су фудбалери Будућности против Рудара да неће давати попуста никоме.

То треба да забрине Искру, јер шампиони у петак (20 сати) долазе на стадион „Браће Велашевић” у оквиру 34. кола Прве Телеком црногорске лиге.

Плаво-бијели у Даниловград одлазе без повријеђених Богдана Милића, Луке Мирковића, Игора Ћуковића и Немање Секулића.

Ипак, против Пљевљака је млада гарда показала да може на прави начин да одмијени искусније саиграче.

Славили смо на три посљедња дуела са Искром, али је сва три пута било тешко. Даниловграђанима гори под ногама, желе да избjегну бараж и сигурно ће бити мотивисани. Увијек су неугодни, могу да направе проблеме свакоме, али гледамо само себе – рекао је Велимир Влаховић за клупски сајт.

Млади штопер поручује да се ипак за све пита Будућност.

Добар приступ утакмици и жеља за побjедом су наjважниjи. Нас то краси од почетка сезоне, то нам је донијело титулу и желимо да наставимо у истом ритму. Трудићемо се да одиграмо квалитетно и да побједом шефу Милинковићу честитамо рођендан – рекао је Влаховић.

Све је лакше уз Аџа и Анта

Влаховић је сакупио пет мечева у сениорском тиму Будућности.

Као стартер је почео дерби са Сутјеском у Никшићу и утакмицу прошлог кола против Рудара.

Уклапање у први тим је лакше прошло уз помоћ искусног Владана Аџића и вршњака Анта Бабића.

Мислио сам да ће ми бити теже, jер сам дужи период био без утакмица, али сам био концетрисан и на краjу jе све испало како треба. Са Антом сам дуго играо у тандему у млађим категориjама, одлично се познајемо и одрадили смо добар посао на прошлоj утакмици. Са Аџом jе у Никшићу такође било добро, нарочито jер jе то била моjа прва утакмица као стартера ове сезоне – рекао је млади штопер.

Млади фудбалери, међу којима је и двадесетједногодишњи Влаховић не смију да се опусте, већ да оправдају указано повјерење.

Ове утакмице су шанса за нас да се наметнемо. Поред тога, ускоро нас очекуjе финале Купа против Дечића, за које се морамо што боље припремити. Сви се надамо осваjању дупле круне, jер смо доказали да смо наjбоља екипа у држави и било би лиjепо да то оправдамо у финалу – поручио је Никшићанин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:54