Matea Pletikosić / EPA-EFE-FOTO: EPA/TIBOR ILLYES
08/12/2023 u 13:20 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pletikosić: Ne zanimaju nas kalkulacije

Mislim da treba da budemo fokusirani na naše utakmice, a ne na ono što rade rivali - kazala je reprezentativka Crne Gore

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore doživjela je prvi poraz na Svjetskom prvenstvu. Izabranice Bojane Popović poražene su Hrvatske sa 25:26 i tako sebi zakomlikovali situaciju oko plasmana u četvrtfinale.. Međutim, iz tabora “lavica” su poručili da ih neuspjeh u tom susretu nije poremtio.

-Ponosna sam na ekipu što smo se vratile nakon minusa od pet golova. Mislim da treba da budemo fokusirani na naše utakmice, a ne na ono što rade rivali - kazala je Matea Pletikosić.

Ukoliko selekcija Hrvatske pobijedi u preostala dva meča, Crnoj Gori će biti potrebna pobjeda u posljednjem kolu protiv domaćina Švedske. Ali, “crvene” idu korak po korak, a rival našoj selekciji u sjutrašnjem susretu je Senegal (15.30 časova)

-Kalkulacije nas ne zanimaju, Mađarska je kvalitetna ekipa, može dobro da odigra i protiv Hrvatske i protiv Švedske. Biće jako interesantno do kraja - istakla je Matea Pletikosić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:44