Валерија Маслова / - фото. ЖРК Будућност
17/10/2021 u 18:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Евидентан помак у игри

Шеф стручног штаба рукометашица Будућности задовољна што су њене играчице пружиле максимум против Ростова у четвртом колу Лиге шампиона. Маслова уживала током свих 60 минута

Очекивано су рукометашице Будућности поражени од Ростов Дона (19:25) у четвртом колу ДЕЛО ЕХФ Лиге шампиона.

Шеф стручног штаба Бојана Поповић jе ипак видјела и позитивне стране.

Ростов има сjаjне играчице, али су се моjе дjевоjке бориле свих 60 минута. Тешко jе задржати фокус током читавог меча против оваквог тима, да се не деси грешка. Противник jе кажњавао наше пропусте у нападу, али сам пресрећна упрског поразу, jер jе евидентан велики помак у игри. На краjу сам видjела лица моjих играчица онаква каква желим да буду послиjе сваког меча, да могу себи да кажу да су дале максимум у том тренутку. Нисмо освоjиле два бода, али смо одрадили велики посао и захвалност дjевоjкама за енергиjу коjу су приказале – казала jе Поповић за званични сајт ЖРК Будућност.

Рускиња Валериjа Маслова постигла jе четири гола, а након меча истакла jе да jе уживала на терену.

Велика борба и добра енергиjа у нашоj игри током свих 60 минута. Захвалност дугујемо Бојани Поповић што нас jе сjаjно припремила. Уживале смо током свих 60 минута, види се напредак у игри у односу на претходни меч. Немамо искуства, дешаваjу нам се грешке, због чега смо захвалне тренеру на на стрпљењу. Атмосфера jе била сjаjна и захвалност дугуjем и навиjачима – казала jе Маслова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:09