Радомир Антић ће бити сахрањен на ужичком гробљу / - ГФК Слобода Ужице
13/07/2021 u 17:26 h
Портал ДанПортал Дан
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Посљедњи испраћај Радомира Антића у суботу у Ужицу

Градски фудбалски клуб Слобода, заjедно са представницима локалне власти, организоваће комеморативно вече, у петак, у Великоj сали Народног позоришта

Готово годину дана након што је преминуо, посмртни остаци чувеног тренера Радомира Антића, биће пренешени у његово родно Ужице.

У граду на Ђетињи у току су интезивне активности око организациjе два централна догађаjа и последњег поздрава jедном од наjвећих тренерских имена фудбалске Србиjе.

Градски фудбалски клуб Слобода, заjедно са представницима локалне власти, организоваће комеморативно вече, у петак, у Великоj сали Народног позоришта.

У име Града Ужица говориће Бранислав Митровић, предсједник локалног парламента. Слободу ће представљати потпредсједник Немања Нешић. Емисар Партизана биће први човјек клуба Милорад Вучелић, а приjатеља Вукадин Симовић, директор ужичке гимназиjе.

Фудалски савез Србиjе, на комеморативноj вечери у ужичком позоришту, представљаће, замјеник председника Ненад Бjековић и генерални секретар Jован Шурбатовић. Планирано jе да се скупу обрати и неко од бивших репрезентативаца, учесника Светског првенства, у Jужноj Африци.

Дан касниjе, у суботу, у 11 часова, биће положена урна у породичну гробницу Антић, на гробљу Доварjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 07:27