/ -FOTO: UEFA
20/05/2024 u 16:08 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Poznato 13 potencijalnih rivala Dečića u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Fudbaleri Dečića osvojili su prvi put u istoriji titulu prvaka i predstavljaće Crnu Goru u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Na žrebanju koje će biti obavljeno 18. juna u Nionu, Tuzani će se naći u drugom šeširu, ali još uvijek definisana konačna lista potencijalnih rivala našeg šampiona. Ipak, lista potencijalnih protivnika je dosta raznolika, a već sada se zna trinaest potencijalnih rivala izabranika Milorada Pekovića. Najteži su svakako azerbejdžanski Karabag, Ferencvaroš, Steaua, Slovan iz Bratislave i Ludogorec. Tu su još Helsinki, KI Klaksvik, Flora iz Talina, Šamrok, gibraltarski Linkoln, RFS iz Letonije, Petrokub Hinkešti iz Moldavije i velški Nju Saints. Lista učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona biće kompletirana nakon završetka sezona u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Jermeniji i na Kosovu.

Prve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona igraju se 9. ili 10. jula, revanši su sedam dana kasnije. Naš prvak bi u slučaju eliminacije na startu, takmičenje nastavio u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jul 2024 13:46