Južna tribina zatvorena / -FOTO: FSCG
13/06/2023 u 12:22 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prodaja ulaznica za meč sa Mađarskom počinje u četvrtak

Ulaznice će se prodavati na biletarnici SC "Morača" u četvrtak i petak od deset do 16, a na dan utakmice u subotu od deset do početka meča

Prodaja ulaznica za utakmicu trećeg kola G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, između Crne Gore i Mađarske, koja će se odigrati u subotu u 18 sati počeće u četvrtak.

Ulaznice će se prodavati na biletarnici podgoričkog Sportskog centra Morača u četvrtak i petak od deset do 16, a na dan utakmice u subotu od deset do početka meča.

-Ulaznice će se prodavati po cijeni od pet eura za sjevernu tribinu. Za sektore A i G na istočnoj tribini treba izdvojiti deset, a za sektore B, C, D, E i F na toj tribini 12 eura. Za ulazak na sektore A i F na zapadnoj tribini ulaznice koštaju 12, za B i E 15, a za sektore C i D 20 eura, saopšteno je iz Fudbalskog saveta.

Južna tribina će biti zatvorena nakon kazne koju je Fudbalskom savezu izrekla Disciplinska komisija UEFA, zbog rasističkih ispada navijača na utakmici protiv Srbije.

-U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, pri kupovini ulaznica obavezan je lični dokument na uvid za svako lice za koje se kupuje ulaznica. Jedno lice može kupiti maksimalno tri ulaznice. Prodaja ulaznica osobama mlađim od 16 godina nije moguća, kao ni njihov ulazak na stadion bez prisustva punoljetne osobe, piše u saopštenju FSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 04:22