/ фото: Милован Нововић
15/06/2021 u 14:03 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прослављени фудбалер Стефан Савић у свом родном Мојковцу

Да не престанете да тренирате и да вјерујете у себе, порука је Савића, којег је угостио предсједник Општине

Предсједник Општине Мојковац Ранко Мишнић угостио је јуче прослављеног фудбалера, освајача историјске титуле првака Шпаније са Атлетиком и капитена репрезентације Црне Горе Стефана Савића.

- Посебно је задовољство и част што у Мојковцу борави наш прослављени фудбалер Стефан Савић. Увијек је привилегија састати се са овако успјешним свјетским спортистом, разговарати о његовим успјесима, али и о нашим плановима за развој спорта у Мојковцу, гдје смо до сада увијек наилазили на велику Стефанову подршку. Посебно је његов долазак важан за младе генерације спортиста, али и осталу дјецу, којима је узор и примјер како се снови могу остварити ако смо одлучни и спремни на многа одрицања- истакао је предсједник Мишнић.

Захваљујући се на гостопримству Савић је изразио жељу и спремност да и даље буде подршка локалној заједници, а посебну пажњу је како је казао, треба посветити младим фудбалерима, онима којима је највећи узор, који су га пратили током читавог првенства у Атлетико Мадриду, али и у капитенском дресу репрезентације.

- Желим да младим спортистима, фудбалерима, поручим да не престанете да тренирате и да вјерујете у себе, јер можда неко то сад гледа са подсмијехом али вјерујте ја сам имао много мање услова него што имате ви данас. Ја то нијесам имао али видите гдје сам стигао, и сигурно се нећу зауставити на овоме јер јер та жеља и тај инат, сјећање одакле долазим, ме је гурало напријед. Ја бих највише волио да сви ви овдје престигнете мој успјех, јер све је могуће уз труд и рад, само наставите да слушате ваше тренере и све ове људе који су око мене, који вам желе добро, који дају свој максимумм да бисте ви имали услове да једног дана постанете прије свега прави људи- истакао је Савић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:52