Плављани на тренингу / - фото: М.Н.
29/06/2021 u 13:33 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прва провјера Плављана

Језеро сјутра у Мојковцу игра припремни сусрет са Адријом

Први тест нови шеф стручног штаба Језера Младен Ламбулић имаће сјутра у Мојковцу. Плављанима ће ривал бити Адрија из Бара. Биће то прилика да се виде домети новог састава Језера, након што су сачували у прошлој сезони статус Телеком лигаша. Било је одлазака и долазака, тако да ће Ламбулић, након првих шест дана рада испробати све играче.

Иначе, "алфа и омега" Плављана Ервин Тошић у овом прелазном року није сједио скрштених руку. Најновија плавска аквизиција је Василије Раденовић, иначе родом из Плава.

- Он је најновије појачање за наш тим. Игра на позицији десног бека и штопера. Састављамо све коцкице. Тамо гдје шкрипи доводимо појачања. До сада је Раденовић био играч неколико наших и иностарних клубова. Поред осталог играо је за Младост из Подгорице, Ловћен, Дечић, као и за БСК из Борче, Колубару, Пролетер, Жарково, Бродарац, Јагодину и њемачки Лиценауер ФВ. Тако ће он бити трећи Раденовић у екипи, казао је Тошић, додајући да још увијек није закључена листа појачања, али ни одлазака.

Раније су Језеро појачали Матија Рачић, Мирза Ђурђевић, Миљан Влаисављевић, Вељко Раденовић и Срђан Бошковић. Наредних дана очекује се још појачања за чету Младена Ламбулића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:19