Језео славило код куће / - М.Н.
01/10/2021 u 20:24 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Првијенац Језера на домаћем терену

Савладали су другопласирану Искру у утакмици у којој је виђен само један гол, са неколико изгледних прилика на обје стране

Осјетили су по први пут сласт побједе на „домаћем” терену играчи Језера. Савладали су другопласирану Искру у утакмици у којој је виђен само један гол, са неколико изгледних прилика на обје стране.

Језеро-Искра 1:0 (1:0)

Нико није могао да помисли да ће у раној фази игре, десити се детаљ који ће одлучити побједика. У том 20 минуту мат из три потеза, у организацији Плављана. По десној страни повео је лопту Мирза Ђурђевић и упослио Миљана Власиављевића. Овај је одлично центрирао а онда Никола Ђурковић показао какав је мајстор фудбала. Пратио је акцију и у трку са 14 метара, унутрашњим ефеом десном ногом био прецизан. Лопта је завршила у горњем десном углу.

Могли су домаћи у 27. минуту да удвоструче вођство. Добро се у срцу шеснаестерца заградио неуморни Лазар Ламбулић, након чега је срушен. Шутирао је једанаестерац Влаисављевић али голман Марко Кордић маестрално одбранио мрежу.

Стадион градски у Беранама. Гледалаца: око 150. Судија: Мираш Церовић (Подгорица). Помоћници: Марјан Пауновић (Беране) и Никола Вујовић (Бар). Стријелац: Ђурковић у 21. минуту за Језеро. Жути картони: Менди, Влаисављевић и Асановић (Беране), а Бакрач (Искра).

БЕРАНЕ: Асановић, Вуковић, Аџовић, Јовићевић, Ђурђевић, Ламбулић (од 69 Контић), Менди (од 88 Рачић), Ђурковић, Раденовић, Влаисављевић (од 82 Мујеци), Дедић.

ИСКРА: Кордић, Тучевић, Шахман (од 80 Грбовић), Шалетић (од 56 Вукотић), Ђуришић (од 54 Силва), Јамамото, Павловић, Обрадовић, Милојко (од 46 Вуковић), Бакрач, Секулић (од 69 Милић).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 13:28