Rađa Najngolan / - FOTO: TWITTER
12/03/2023 u 12:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rađa: U Romi sam nazvao Sabatinija i rekao mu da mogu da popijem 20 čašica i onda da igram

Belgijski fudbaler Rađa Najngolan zimus je naopustio Antverpen i prešao u ekipu italijanskog Spala koja se takmiči u Seriji B

Ovaj temperamentni fudbaler nakon igranja za brojne velike klubove, polako ulazi u smiraj karijere.

U Antverpenu je dobio otkaz jer je pušio na klupi za rezervne igrače, pa je sada ponovo u Italiji.

Pričajući za "Korijere dela Sera", Rađa je otkrio neke detalje iz vremena kada je igrao za Romu.

- Patio sam kao dijete, porodica mi je bila siromašna. Žrtvovao sam se kako bih postao fudbaler. Ne želim prestati da uživam u životu, a priroda mi je dala tijelo na koje ne utiču stvari koje sam radio. U svakom klubu sam pravio probleme. U Romi sam kasnio i bilo je snimaka na kojima baš nisam bio priseban. A onda doček nove godine kod mene... Pamtiću to do kraja života. Možda je to bila moja najluđa noć - rekao je Belgijanac i nastavio:

- Snimci pijanog mene, kako pušim i izgovaram nepristojne riječi su obišle svijet. Svi su me napali, Roma je podivljala i bili su u pravu. Nazvao sam Sabatinija i rekao mu da mogu da popijem 20 čašica alkohola i onda da igram. Sabatini me voli, savjetovao me je da vodim mirniji život jer misli da bih imao bolju karijeru. Međutim, ne slažem se. Na terenu sam dao sve od sebe.

Najngolan je 2021. godine postao šampion Italije sa Interom, a prethodno je u karijeri igrao za Pjaćensu, Kaljari i Romu.

Za reprezentaciju Belgije je odigrao 30 utakmica, bio je dio ekipe koja je 2016. godine igrala četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:51