Миодраг Радуловић / - фото: ФСЦГ
07/09/2021 u 23:34 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић: Далеко смо од остварења сна али ћемо се борити до краја

Селектор Црне Горе поручио фудбалерима да подигну главе, иако сада имају минималне шансе да се пласирају на Свјетско првенство

Кад неће неће. Фудбалери Црне Горе су били много бољи ривал од Летоније, али нису успјели да дођу до побједе у шестом колу квалификација за Свјетско првенство. Селектор "црвених" Миодраг Радуловић је био разочаран након меча, али је ипак поручују својим момцима да подигну главу горе.

– Резултат није који смо очекивали и који би нам омогућио наставак сна. Морам бити задовољан игром, наишли смо на ни мало наивног противника, дали су Турској три гола, били свакоме противник за респект. Рекао сам јуче да овакве утакмице рјешавају индвидуално мајсторство. Не желим да тражим алиби, али тешко је када ван недостоју Савић, Вукчевић и Јоветић. Момци су дали све од себе, 22 ударца на гол смо имали, шест у оквир, имали 12 корнера, али када неће неће. Ризиковали смо са измјенама, ишли на све или ништа, могли чак и да будемо кажњени. Момцима немам шта да замјерим, показали су како се бори за дрес са државним грбом – казао је Радуловић.

"Црвени" се неће предавати у наставку квалификација иако су ривали одмакли.

– Када сам долазио рекао сам да ми је циљ да направимо искорак у односу на претходне квалификације, када смо имали само три бода. Сада већ имамо осам, имамо четири утакмице до краја, да се достојно боримо за сваки гол и сваки бод. Са истим ентузијазмом ћемо се борити до краја. Видјели сте Холандија је добила 6:1, Босна и Херцеговина ремизирала у другој групи са Казахстаном 2:2. Ове квалификације су непредвидиве и напорне, поготов за репрезентације са малим фондом играча као што је наша. Надам се да ћемо у октобарском циклусу бити комлетни – додао је Радуловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 01:27