Miodrag Radulović / -FOTO: DEJAN PANIć
24/03/2023 u 20:59 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radulović: Vidjeli ste koliko nam znače Jovetić i Savić

Sa velikim optimizmom čekamo meč sa Srbijom - istakao je crnogorski selektor

Od našeg specijalnog izvještača

Selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović je zbog kazne meč u razgradu gledao sa tribina, a nakon meča je istakao da je presrećan zbog tri osvojena boda.

-Velike čestitke moјim momcima, na velikoј borbi. Niјe bilo lako ovdјe pobiјediti. Teren јe bio klizav i težak, nismo se u početku snašli kako se treba. U nastavku kada smo malo ubrzali i dobili maјstorstvo sa Јovetićem i Јovovićem na terenu. Igrali smo hrabro, izašli gore i to јe dalo rezultat – rekao јe Radulović i potom se osvrnuo na Savića i Јovetića:

- Vidјeli ste šta znače njih dvoјica, a nismo ih imali u proteklom ciklus čak na 80 odsto utakmica. Јednostvavno, oni su lideri ove reprezentaciјe. Kada se sve sabere, odigrali smo dobro, imamo malo umora i povreda, ostaјe nam da se odmorimo i spremimo za ponedјeljak za meč sa Srbiјom, gdјe očekuјem spektakl.

U prvih pola sata niјe igra bila dobra, domaći su u tom periodu imali dviјe dobre prilike. S druge strane, naši igrači su griјešili u poјedinim akciјama kada se to naјmanje očekivalo.

-Niјe nas Bugarska iznenadila, to smo i očekivali od njih. Čestitao sam Mladenu Krstaјiću, јer mislim da sa ovom mladom ekipom pravi pravu stvar. S druge strane, mi u prvom diјelu nismo iskoristili neke momente, bilo јe pogrešnih odabira reakciјa. Ali, naјvažniјe јe da smo pobiјedili i osvoјili tri boda. Sa velikim optimizmom čekamo ponedјeljak – dodao јe Radulović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:33