Ристо Радуновић / - фото: ФСЦГ/Филип Филиповић
05/10/2021 u 17:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Радуновић: Напашћемо Гибралтар од првог минута

Лијеви бек фудбалске репрезентације Црне Горе подсјећа да он и саиграчи морају јурити свих шест бодова у наредна два меча квалификација за Свјетско првенство

Септембарски циклус квалификација за Свјетско првенство се памти по голчини Риста Радуновића у последњем минуту утакмице са Турском у Истанбулу.

Лијеви бек фудбалске репрезентације Црне Горе се нада сличним партијама али и бољим резултима у октобру, када „храбри соколи” гостују Гибралтару и Норвешкој.

Имамо двије утакмице у октобарском циклусу које су јако битне за нас. Морамо да обратимо пажњу на Гибралтар јер унапријед добијене утакмице не постоје. Жеља је да у том мечу направимо лијепу увертиру за меч са Норвешком, који нас чека три дана касније – рекао је на брифингу Ристо Радуновић.

Рецепт за побједу над аутсајдером групе у петак је само један.

Напашћемо од првог минута како бисмо што прије осигурали побједу. Знамо да нас чека нас мотивисан ривал, који своје мечеве игра на терену са вјешташком травом. Међутим, знамо да имамо квалитет и фокусирани смо на остварење циља, а то су три бода. Тек када прескочимо Гибралтар размишљаћемо о Норвешкој, са којом такође можемо да играмо, показали смо то у Подгорици. Сан су шест бодова из наредна два меча – додао је Радуновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. jun 2024 04:48