Nikola Rakojević / -FOTO: FSCG
20/11/2023 u 16:56 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakojević: Na pobjedu protiv Albanije

Mlada selekcija Crne Gore sjutra od 15 sati na stadionu pod Goricom nastavlja kvalifikacije za EP

Nakon tri vezana gostovanja i skora od jedne pobjede i dva poraza, mlada reprezentacija Crne Gore sjutra nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Izabranici Nikole Rakojevića će na stadionu pod Goricom igrati sa Albanijom, selekcijom od koje su poraženi nedavno na gostovanju sa 0:2. Crveni su optimisti uoči ovog meča, a ekipa će biti dodatno pojačana sa tri igrača iz A selekcije – Viktorom Đukanovićem, Andrijom Radulovićem i golmanom Nikolom Ivezićem.

Uoči ovog duela, selektor „sokola“ je poručio da će Crna Gora igrati na pobjedu u ovom susretu.

-Podrazumijeva se da idemo na pobjedu, igramo kvalifikacije i bez obzira na snagu protivnika moramo da razmišljamo da ishod bude najbolji mogući. To znači osvajanje tri boda. Analizirali smo Albaniju, upoznali smo se njima igrajući prvi meč na njihovom terenu, a znamo da u kvalifikacijama nema mnogo prostora za popravni. Očekujem dobru predstavu i da izvučemo dobar rezultat koji može održati nadu da ćemo napraviti ono što svi želimo – istakao je Nikola Rakojević.

Mečevi koji slijede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo svakako su prilika da “crveni” pojačaju svoj bodovni saldo.

-Imamo tri utakmice kod kuće zaredom, jednu sada i dvije u martu, i one će opredijeliti naš plasman. Mislim da imamo sposobnosti i snage da napravimo dobar rezultat protiv Albanije i optimista sam da će tako biti – rekao je Nikola Rakojević.

Sjutrašnja utakmica na stadionu pod Goricom počinje u 15 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:48