Ралф Рангник / - Фото: Твитер
07/03/2022 u 18:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рангник: Не могу да натјерам играча да игра ако је повријеђен

Тренер Манчестер jунаjтеда Ралф Рангник рекао jе да има повЈерења у љекарску службу клуба и да не може да натјера ниjедног фудбалера да игра ако мисли да ниjе спреман за утакмицу

Jунаjтед jе у недјељу изгубио као гост од Ситиjа са 1:4, а 187. манчестерски дерби пропустио jе Кристиjано Роналдо.

Некадашњи капитен Манчестер jунаjтеда Роj Кин jе прије утакмице говорећи за Скаj довео у питање Роналдову повреду. Такође, Роналдова сестра Катjа Авеиро jе на друштвеним мрежама означила да jоj се допада обjава у коjоj jе наведено да Роналдо ниjе повријеђен и да га jе Рангник изоставио из тима.

- Морам да вјеруjем клупскоj медицинскоj служби. Љекар ме jе у петак обавијестио да Кристиjано Роналдо не може да тренира због проблема са флексором кука, исто jе било и у суботу и због тога ниjе био дио екипе - рекао jе Рангник, пренео jе Скаj.

Уругваjац Единсон Кавани пропустио jе шесту узастопну утакмицу, а Рангник jе рекао да га jе фудбалер обавијестио да не може да игра.

- Шта ће помоћи ако вам кажем да сам фрустриран? То jе чињеница, ако играчи кажу љекару да су повријеђени и не могу да играjу, jа то морам да прихватим као тренер. Не могу да натјерам играча да игра ако мисли да ниjе на располагању због повреде - навео jе Рангник.

Рангник jе преузео екипу у новембру као привремени тренер, а у недељу jе претрпио други пораз. После 28 утакмица у Премиjер лиги Jунаjтед jе пети на табели са 47 бодова, 22 манjе од водећег Ситиjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 16:40