Роналдо сачувао Португалце / - Фото: GETTY IIMAGES
23/06/2021 u 23:10 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Распуцани Роналдо и Бензема, у наредну рунду прошли и Њемци

Стријелац оба гола за Португал био је Кристијано Роналдо, из пенала у 31. и 60. минуту, док је за Француску погађао Бензема у надокнади првог полувремена из пенала и 47. минуту у наставку, а куриозитет вечерашњег меча је то што је ово први меч у историји Европског првенства на ком су досуђена три пенала

Спектакуларан меч одиграли су вечерас на „Пушкаш арени” Француска и Португал, у ком су подијелили бодове, коначан резултат је био 2:2. Стријелац оба гола за Португал био је Кристијано Роналдо, из пенала у 31. и 60. минуту, док је за Француску погађао Бензема у надокнади првог полувремена из пенала и 47. минуту у наставку, а куриозитет вечерашњег меча је то што је ово први меч у историји Европског првенства на ком су досуђена три пенала. Французи ће у наредну рунду са прве позиције, док ће Португалци као најбоља трећепласирана екипа.

У другом мечу вечери, Њемци и Мађари такође су одиграли 2:2, па ће Њемачка у наредну фазу са друге позиције. Повели су Мађари голом Адама Салаија у 11. минуту, а изједначио је Каи Хаверц у 66. минуту. Храбри Мађари повели су само два минута касније, у 68. минуту голом Андраса Шафера, да би коначан резултат поставио Леон Горецка у 84. минуту. Њемци у нокаут фазу иду са друге позиције, док су Мађари завршили такмичење, али могу бити поносни, обзиром да су у најтежој групи успјели да освоје два бода, у дуелима са Француском и Њемачком, а одличну партију пружили су и против бранилаца трофеја, Португала.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:56